Minden idők 5 legnépszerűbb PC-játéka

Super Maria Bros

A PC-s játékok már évtizedek óta léteznek, és sok nagyszerű játék jelent meg az évek során. Összeállítottuk kedvenc játékaink listáját, népszerűség szerint rangsorolva.

Tetris

A Tetris 1984-ben jelent meg arcade játékként. Gyorsan a valaha készült egyik legnépszerűbb játék lett. A játékosok modemen keresztül játszhattak egymás ellen, és a játék népszerűsége még tovább nőtt, amikor otthoni számítógépekre portolták.

Super Mario Bros

Az 1985-ben kiadott Super Mario Bros volt az első platformer játék, amely játszható karaktert tartalmazott, aki tudott ugrani. Ez lehetővé tette a játékosoknak, hogy sokkal gyorsabban haladjanak át szinteken, mint korábban. A játék számos erőt is tartalmazott, mint például a tűzgolyókat és a legyőzhetetlenséget, amelyek segítették a játékosokat a pályák teljesítésében.

The Sims

A The Sims 2 2004-ben jelent meg, és a valaha készült egyik legsikeresebb számítógépes játék lett. A Maxis, az Electronic Arts (EA) leányvállalata fejlesztette ki. A The Sims 2 a The Sims folytatása volt, amelyet 2000-ben adtak ki. A The Sims 2 új funkciókat vezetett be, mint például a házépítés és a bútorvásárlás lehetősége. A játékosok személyre szabhatták karaktereiket különböző ruházati lehetőségekkel és frizurával. Kapcsolatba léphettek más környékbeli emberekkel is.

Minecraft

A The Sims 2 rendkívül népszerű játék volt, amikor először megjelent. Több mint 100 millió példányban kelt el világszerte. A The Sims 2 megjelenése után azonban nem kapott jelentősebb frissítéseket. Ez azt jelentette, hogy azok a játékosok, akik 2011 előtt vásárolták meg a játékot, soha nem fognak új tartalmat hozzáadni a játékhoz.

World of Warcraft

A World of Warcraft az egyik legsikeresebb masszív, többszereplős online szerepjáték, amelyet valaha készítettek. 2004-ben adták ki, és azóta több mint 12 millió előfizetője van.