Elden Ring

Elden Ring

Az Elden Ring egy sötét fantasy RPG, amelyet a FromSoftware fejlesztett, és a Bandai Namco Entertainment jóvoltából tettek közzé. Ez egy epikus és kihívásokkal teli kaland, amelyet a Demon’s Souls fejlesztői hoztak létre a Song of Ice and Fire sorozat szerzőjével, RR Martinnal együttműködve. Fedezze fel a Földközi Föld titkait, és induljon el a leghősiesebb küldetésben, hogy felfedezze a varázslatos műtárgy célját és sorsát. Az Elden Ring megjelenését 2022-re tűzték ki.

Sztori

Az Elden Ring elpusztult. A világ minden táján szétszórt töredékei vágyat ébresztenek az istenekben, hogy birtokba vegyék őket. Az ereklyék hihetetlen ereje az isteneket tomboló lényekké változtatja, akiket az őrület veszi át. Térj vissza a száműzetésből, és emelkedj fel azok közé, akik érdemesek az Elden Ring darabjainak gyűjtésére.

Játékmenet

Hozz létre egy karaktert, és ügyelj a megjelenés, a felszerelés és a személyiség minden elemére. Emelkedj bátor harcosként vagy okos kincsvadászként. Az Elden Ring játék lehetővé teszi a játékosok számára, hogy teljesen személyre szabják a hősöket, ami még egyedibbé teszi a játékmenetet.

Fedezze fel a lenyűgöző nyitott világot egy megbízható ló hátán. Fedezze fel a Lands Between hat birodalmát, hogy megtudja ennek a misztikus helynek a történetét. A többi lélekszerű játékhoz hasonlóan ebben a videojátékban sem egyértelmű semmi. Rajtad múlik, hogy összegyűjtsd az információkat és megértsd azokat.

Nézz szembe vérszomjas ellenségekkel és hatalmas főnökökkel. Használj fegyvereket és varázslatokat, de ne becsüld alá ellenfeleidet. Mindegyikük független lény, harci stílusával és egyedi képességeivel felvértezve. Az ellenség legyőzéséhez gyorsnak, ügyesnek és bármire képesnek kell lenned. Készítse elő a támadásait, és lehet, hogy élve kijut ebből a harcból.

Az Elden Ring videojáték, akárcsak a Dark Souls, lehetőséget kínál egyszemélyes vagy online játékra akár négy játékos részvételével. Nem kell egyedül legyőzni a legerősebb vezéreket – hívj meg más játékosokat, és küzdj együtt az életért! A történet következő fejezeteit is felfedezheted, miközben egyesíted erődet egyedi legendád jövőbeli online kooperatív csatáiban. Te leszel az, aki felfedezi az Elden Ring erejét?

Főbb jellemzők

  • Hozz létre egy hőst, és alakítsa ki megjelenését az utolsó részletig
  • Lépj be a Lands Between nyitott világába, és kezdd el kalandod
  • Harcolj erős ellenségekkel és szörnyű vezérekkel
  • Gyűjtsd össze az Elden Ring történetének töredékeit, hogy felfedezd a sorsodat
  • Élvezd a világtól eltérő audiovizuális környezetet
  • Játssz egyedül vagy kooperációban akár négy játékos számára

Megjelenés dátuma: 2022-02-25