5 PC-játék az egész családnak

The Sims 4

Készüljön fel egy kellemes családi időtöltésre ezekkel a nagyszerű PC-játékokkal!

A PC-s játékok az 1980-as évek óta léteznek, amikor a számítógépek először megjelentek az otthonokban. Manapság sokféle videojáték-konzol kapható, és a legtöbben otthon játszanak a számítógépükön.

The Sims 4

Ha szeret videojátékokkal játszani, akkor valószínűleg élvezni fogja a The Sims 4-et. Ez a játék lehetővé teszi a játékosok számára, hogy házakat építsenek, háziállatokat kezeljenek, és még vállalkozást is irányítsanak. Tartalmaz egy online komponenst is, ahol a játékosok kapcsolatba léphetnek más felhasználókkal.

Minecraft

A Minecraft a valaha készült egyik legnépszerűbb számítógépes játék. 2009-es megjelenése óta több millióan játszották világszerte. Amellett, hogy szórakoztató játék, oktató jellegű is. A játékosok blokkokkal bármit megépíthetnek, amit csak el tudnak képzelni. Egy térképszolgáltatás segítségével felfedezhetik a világot.

Fallout Shelter

Ha szeret videojátékokkal játszani, akkor élvezni fogja a Fallout Sheltert. Ez a játék 2015-ben jelent meg, és iOS és Android készülékekre is elérhető. Vault Dwellerként játszik, akinek meg kell védenie a boltozatát a támadóktól. Ehhez erőforrásokat kell gyűjtenie, védelmet kell építenie, és gondoskodnia kell arról, hogy mindenki számára legyen elegendő élelem és víz a trezorban.

Lego Dimensions

2014-ben a Warner Bros. Interactive Entertainment bejelentette, hogy új Lego játékot fejleszt Lego Dimensions néven. 2015 októberében adták ki, és olyan népszerű franchise karaktereket tartalmaz, mint a Star Wars, a Marvel, a DC Comics stb. A játékosok a mellékelt figurákkal újraalkothatják filmek és tévéműsorok jeleneteit.

Just Dance 2017

A Just Dance 2017 egy interaktív táncjáték, amelyet a Ubisoft fejlesztett. Ezt a játékot azoknak tervezték, akik szeretnek táncolni és zenélni. Játszhatja ezt a játékot egyedül vagy barátaival. Ebben a játékban különböző módok állnak rendelkezésre. Ezek a módok közé tartozik a Party mód, a szóló mód, a duett mód és a harci mód.