10 ingyenes játék gyerekeknek, amelyek megmosolyogtatják őket

Játékok gyerekeknek

Ezek a játékok ingyenesek és szórakoztatóak. Tanulságosak is. Próbáld ki ezeket a játékokat telefonodon vagy táblagépeden.

Bubble Shooter – Ez a játék a számítógépek korai napjai óta létezik. Csak meg kell érintenie a képernyőt, hogy felbukkanjanak a buborékok.

Rengeteg buboréklövő játék érhető el az interneten. Íme néhány kedvencünk:

Bubble Shooter 2 – http://www.bubbleshooter2.com/

Bubble Shooter 3D – http://www.bubblesspong3d.com/

BUBBLE SHOOTER – https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bubbleshooter&hl=hu

Candy Crush Saga – A legnépszerűbb kirakós játék mobiltelefonokon.

Ezt a játékot több mint 1 milliárdszor töltötték le világszerte. Ez az egyik legjobban jövedelmező alkalmazás a Google Play Áruházban.

Cut the Rope – Fizikai alapú kirakós játék, ahol kötelet kell vágni, hogy édességet szerezzen.

A Cut the Rope egy csodálatos alkalmazás, sok szinttel és különböző rejtvényekkel. Az egyes szintek megoldásához agyi erejét kell használnia.

Fruit Ninja – Egy másik klasszikus játék az App Store-ból.

Ezt a játékot emberek milliói játszották világszerte. Egyszerű játszani és könnyen megtanulható. Három mód áll rendelkezésre: Klasszikus mód, Time Attack mód és Végtelen mód. Klasszikus módban a lehető legtöbb gyümölcsöt kell vágnia, mielőtt lejár az időzítő. Time Attack módban a lehető legtöbb gyümölcsöt kell levágnia egy meghatározott időn belül. Végtelen módban pedig gyümölcsöt kell vágnia a játék végéig.

Angry Birds – Egy addiktív játék, sok szinttel.

Ha még soha nem hallott az Angry Birdsről, akkor még nem élt! Ezt a játékot a Rovio Entertainment fejlesztette ki, és 2009-ben adták ki. Megjelenése óta a világ egyik legnépszerűbb mobiljátékává vált. Mostantól elérhető Androidon, iOS-en, Windows Phone-on, Kindle Fire-n, Xbox 360-on, PlayStation 3-on, Wii U-n, Nintendo DS-en, PSP-n, PS Vita-n és PC-n.